Ligjshmëri

Ndjekja e kanaleve pirate është e paligjshme dhe dënohet sipas ligjeve të Bashkimit Evropian dhe shtetit zviceran. IPTV Iliria është i vetmi distributor ligjor i kanaleve televizive të Digitalb përmes platformës IPTV/Ott.

iptv iliria logo

Ne po ju ofrojmë një mundësi të veçantë për të zëvendësuar boxin tuaj ilegal me boxin tonë legal Motorola VIP 1003 PA PAGESË.

Dhe jo vetëm kaq!

Përveç zëvendësimit të boxit me boxin legal do të përfitoni dy muaj abonim falas!

hajduti

Për më shumë informacione, ju lutem na kontaktoni në email ose telefon.

Na kontaktoni

Shiko kanale shqip falas

Ju mund të shikoni kanalet e IPTV Iliria në kompjuterin tuaj Falas para se të bleni një nga paketat tona.