Motorola VIP 1003 Box

iptvilria logo
IPTV Iliria televizor

Ne jemi partner të afërt, cilësor dhe besnik të Motorola. Falë arritjeve hardware të Motorola në bashkëpunim me zgjedhjet kreative software të ekipit të programuesve të IPTV Iliria, ju sjellim përmbajtje multimediale shqip si; tv kanale, radio, lajme, web faqe shqiptare në kualitet High Definition.

Motorola Vip 1003 set top box është aparat me dimensione të vogla, i sigurtë, i lehtë për tu instaluar dhe për tu perdorur dhe me mundësitë që ka, tejkalon të gjitha aparatet e këtij lloji në treg. Me ndihmën e Vip 1003 box-it, përdoruesi në mënyrë të shpejtë dhe efikase mund të qasë në përdorimin dhe shikimin e përmbajtjeve multimediale.

Për momentin, me anë të Motorola box, përdoruesi mund të shikojë TV kanalet e preferuara, të dëgjojë radio, të lexojë lajmet më të reja, libra dhe të përdor shërbimet e internetit siç janë Yahoo mail, Gmail, Facebook.