Provo – 1 Javë Falas

iptvilria logo

Falë teknologjisë që ju sjell IPTV Iliria Flash Player ju mund të shikoni kanale shqiptare dhe shumë të tjera ne kompjuterin apo laptopin tuaj. IPTV Iliria ju mundëson të shikoni të gjitha kanalet tona falas për një jave.

Mjafton që të vizitoni player.tvalbanialive.com dhe do të merrni një kod unik i tipit “brw-xyxyxy”. Plotësoni formularin e mëposhtëm dhe ju do të mund të shikoni kanalet shqiptare nga IPTV Iliria brenda 24 orëve.

  • Ju lutem vendosni kodin e playerit
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Kur klikoni Dergo ju do te merrni konfirmim nga ne dhe do te shtoheni ne listen e emaileve per promocione nga IPTV Iliria.