Telefon

iptvilria logo
IPTV Iliria iPhone

Ne po punojmë fort që të krijojmë një aplikacion që do t’ju mundësojë të shikoni kanale shqiptare në pajisjet tuaja Android dhe iPhone ose iPad. Ndërkohe ju mund të shikoni kanale shqiptare në Televizorin tuaj duke përdorur pajisjen e mundësuar nga Motorola dhe në kompjuterin tuaj duke përdorur IPTV Iliria Flash Player.

Për çdo të re mbi aplikacionin tonë, ne do t’ju informojmë në blogun tonë.