Bashkëpunëtorë

Përfitoni duke u mundësuar bashkatdhetarëve tuaj të shikojnë kanalet shqiptare të preferuara në shtëpinë e tyre!
IPTV Iliria po kërkon bashkëpunëtorë nga e gjithë bota.

iptv iliria logo

Nëse jeni serioz, i përkushtuar dhe të interesuar për shpërndarjen e shërbimit tonë, ju lutem na kontaktoni duke plotësuar formularin e mëposhtëm.

Ne do t’ju kontaktojmë sa më shpejt që të jetë e mundur.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Shiko kanale shqip falas

Ju mund të shikoni kanalet e IPTV Iliria në kompjuterin tuaj Falas para se të bleni një nga paketat tona.