Distributoret

Më poshtë janë të listuar të gjithe distributorët e IPTV Iliria në Zvicër, Gjermani, Austri dhe Skandinavi.

iptvilria logo

zvicer Zvicër

IPTV Iliria Zvicër

Ad Media

Riedmatt 9
6300 Zug

tel: +41 787960900

schweiz@iptviliria.net

Xhemal Asani

tel: +41 765759147

Gjermani Gjermani

Reshat Rexhepi

tel: +49 17684177327

Besa Reisen
Anzengruberstr. 9
12043 Berlin
tel: +49 30873 36 391
tel: +49 15781441929

Valbona Bektesi
Austri Austri Wnet Media GmbH Schuttelstrasse 21, 1020 Wien tel: +43 720902518 Burim Kosumi tel: +43 6647977044 Albi – EU albi-logo-5187x2372     Ignaz-Harrer-Strasse 29 5020 Salzburg tel: +43 662424464 info@albi-eu.at

nordic Skandinavi

Bashkim Hoti

Västergatan 40
26734 Bjuv
Suedi

tel: +46 707833372
tel: +46 762757934
tel: +46 4289335

zyra@iptviliriaskandinavi.se

IPTV Iliria Skandinavi