Iliria Flash Player
Ne ju sjellim mundësinë te shijoni përmbatje shqip nëpermjet kompjuterit tuaj falë web aplikacionit të krijuar nga programuesit tanë; IPTV Iliria Player. Me IPTV Iliria Player ju mund të shikoni të gjitha TV kanalet e platformës tonë, të lexoni lajme shqip dhe përmbajtje të tjera multimediale vetëm me një klikim.

Si të përdori Iliria Flash Player?

  • Vizitoni: player.tvalbanialive.com
  • Na dergoni numrin nëpermjet chatit ose këtij formulari
  • Brënda 24 orëve ju do të mund të shikoni kanale shqip ne kompjuterin tuaj