Paketa Bazë

iptvilria logo
Abonohu Paketa Baze

IPTV Iliria sjell “Paketën Bazë” me çmim të lirë dhe të suportueshëm për shportën e shpenzimeve familjare.Për vetëm €11.99 në muaj, kjo paketë krijon mundesinë që të gjithë shqiptarët anëmbanë botës të shikojnë kanale shqiptare dhe të huaja me programe tematike të shumëllojshme me çmim të volitshëm.

Mundësitë e abonimit

EUR CHF
Abonohu 3 Muaj EUR
3 Muaj – 35.97 EUR
Abonohu 6 Muaj EUR
6 Muaj – 71.94 EUR

Abonohu 12 Muaj EUR
12 Muaj – 143.88 EUR
Abonohu 3 Muaj CHF
3 Muaj – 41.97 CHF
Abonohu 6 Muaj CHF
6 Muaj – 83.94 CHF

Abonohu 12 Muaj CHF
12 Muaj – 167.88 CHF

Mbi 100 TV Kanale Shqiptare