Paketa Premium

iptvilria logo
Abonohu Paketa Premium

Paketa Premium e IPTV Iliria përfshin të gjitha kanalet e Paketës Bazë + sportPër vetëm €16.99 në muaj, kjo paketë krijon mundesinë që të gjithë shqiptarët anëmbanë botës të shikojnë kanale shqiptare dhe të huaja dhe kanale sportive me çmim të volitshëm.

Mundësitë e abonimit

EUR CHF
Paketa Premium 3 Muaj EUR
3 Muaj – 50.97 EUR
Paket Premium 6 Muaj EUR
6 Muaj – 101.94 EUR

Paket Premium 12 Muaj EUR
12 Muaj – 203.88 EUR
Paket Premium 3 Muaj CHF
3 Muaj – 56.97 CHF
Paket Premium 6 Muaj CHF
6 Muaj – 113.94 CHF

Paket Premium 12 Muaj CHF
12 Muaj – 227.88 CHF