Aplikacioni i ri Lajmet RSS Modern dhe stabil Edhe shumë të tjera... Multiscreen Catchup deri në 30 ditë provoni aplikacionin tonë 48 orë falas PROVONI FALAS Call center Call center +49 8634 981 9781 +41 44 586 6620 +46 90 695 4661 +44 116 318 3112 +49 157 381 42 053
sijalica

Mrekulli teknologjike - Iliria TV Player

Vetë maja e teknologjisë dhe një eksperiencë e paparë. TV platforma e cila tejkalon kufinjtë.

global icon

Shiko më shumë se 30.000 TV kanal nga Interneti

Kërko disa prej 30.000 kanale televizive nga Interneti nga 100 vende.

rewind icon

Kthimi mbrapa deri më 14 ditë

Periudha më e gjatë e kthimit të kanaleve në treg. Shikoni pa menduar.

stb icon

Falas 4k Ultra HD Set top box

Merrni UltraHD STB të gjeneratës së fundit dhe shikoni pa siklet kanalet e preferuara.

mic icon

Komandat me zë

Teknologjia jnë përparimtare ua mundëson përdoruesve komandë me zë.

gaming icon

Gaming konzola

Numri i madh i lojrave do të kënaqë të vegjlit, por edhe të gjitha ata që duan të bëjnë garë.

Mbi 150 TV kanale legale

Kanale më të shikuara nga Shqipëria, Kosova, Maqedonia, Mali i Zi, Kroacia, Sllovenia, Serbia…

Legale dhe e lehtë për përdorim! Provoni shërbimet tona që sot.

Numri shumë i madh i TV kanaleve legale nga Shqipëria dhe Kosova!

Mbi 30.000 TV kanale të internetit

Kërkoni mbi 30.000 TV kanale të Internetit.

TV browser-i i parë në botë, kërkoni Internet dhe gjeni TV kanale të preferuara nga burimet e tjera.

Kërkimi sipas emërtimit të kanalit, zhanrit, por edhe sipas shtetit nga i cili vjen kanali!

Iliria TV Player

Platforma jonë bazohet në përdorimin e Adria TV player-it.
Shiko televizor në të gjitha pajisjet shumë lehtë dhe thjesht.

Listën e pajisjeve shikoni këtu.

Adria TV Player është aplikacioni i ndërtuar sipas modelit të softuerëve më përparimtarë në botë. Ne kemi arritur të nxjerrim më të mirat nga të gjithë softuerët udhëheqës në ditët e sotme dhe t’u oforojmë përdoruesve tanë shërbim të plotë dhe paketën që nuk do ta gjeni në asnjë portal tjetër televiziv.

Regjistrohuni dhe provoni aplikacionin tonë 48 orë falas!

    Pasi që të dërgoni kërkesë, do t’ju kthejmë në ueb plejerin tonë. 
    Të dhënat që na lini  i rujamë dhe askush nuk ka qasje në to. Më shumë lexoni në politikën e privatësisë.
    Për më shumë informata thirrni qendrën në numrat tona +41 44 58 666 20, +49 86 34 981 97 81, +46 90 695 46 61 dhe +44 116 318 31 12