Mirësevini në të Ardhmen e Televizionit

Pse Pikërisht
IPTV Iliria

Aplikacioni më përparimtar në Treg

IPTV Iliria dhe ekipi i programerëve, pas 5 vjetësh të hulumtimit të tregut, dizajnimit dhe krijimit të funksioneve më moderne, më në fund kanë krijuar aplikacionin IPTV/OTT më përparimtar. Prodhimi teknologjikisht i përsosur i cili së shpejti do të hyjë në çdo shtëpi

Shiko në të Gjitha Pajisjet

Aplikacionin tone mund ta shkarkoni në çdo pajisje, për listën e hollësishme edhe për ndihmë gjatë instalimit klikoni mbi butonin në vazhdim

Internet TV

Për herë të pare në treg, ju sjellim shfletimin e TV kanaleve në Internet! 
Të shtuarit e TV kanaleve sipas emërtimit, zhanrit, shtetit nga i cili vjen, listat m3u8 direkt në player-in tonë edhe shumë gjëra të tjera! 

Gaming konzola

Krahas televizionit pajisjet tona STB të gjeneratës së fundit përkrahin edhe lojëra me më shumë kërkesa. Zgjidhni një nga mijërat e lojërave dhe kanaleve aktuale nga dyqani zyrtar dhe kënaquni!

google-playstore-e1559675475900.png
Box-2.png

Lajmet RSS

Për here të pare shikoni kanalet tuaja të preferuara duke lexuar gazetat njëkohësisht. Numri i madh u gazetave të vendit dhe ndërkombëtare janë duke u shfletuar në çdo moment. Bëhuni gjithmonë në rrjedhë, vetëm me aplikacionin IPTV Iliria!

Gazeta_Express_Logo
download

Edhe shumë portale të tjera të lidhura me aplikacionin tone nga dita në ditë sjellin lajme më të reja nga atdheu dhe nga bota!

Kamerat

Qitni kamerat tuaja në listën e kanaleve dhe jini në çdo moment në rjedhë me ngjarjet që ju interesojnë. Kontaktoni ekipin tonë të programerëve që t’ju shpjegojnë më hollësisht si të qitni kamerat në ofertë.

Komanda me Zë

Zgjidhja revolucionare në botën e televizionit! Thirrni emrin e kanalit dhe automatikisht shfletoni kanale të parapëlqyera. Modernizoni shtëpinë tuaj dhe befasoni të gjithë mysafirët tuaj.

Smart Home

Së shpejti! Drejtoni pajisjet në shtëpinë tuaj me anë të paketës së shërbimeve IPTV Iliria. Me komandën me zë drejtoni televizorin, dritat dhe të gjitha teknikat në shtëpinë tuaj.

Edhe shumë gjëra të tjera...