E ARDHMJA

TELEVIZIONIT

Numri i madh i kanaleve

Mbi 200 TV kanale ekskluzive për çdo shije.

Internet TV kanale

Shfleto mbi 30.000 TV kanale nga interneti.

Catch-up deri në 14 ditë

Mos humb më asgjë falë kthimit mbrapa deri në 14 ditë.

Listat M3U8

Qit listat m3u8 nga interneti direkt në player-in tonë.

Kanalet ekskluzive nga viset tona me çmimet më të volitshme në treg.

Provoni shërbimet tona deri në 48 orë pa obligime.

 

Shfletuesi i kanaleve të internetit me mbi 30.000 kanale nga të gjitha vendet e botës.

Pajisja më moderne STB  me rezolucion 4K dhe me mundësinë e komandës me zë.

Edhe shumë gjëra të tjera vetëm te ne…

Çka është Internet TV?

Kërkimi i kanaleve nga interneti sipas kritereve të ndryshme është një nga elementeve kryesore të aplikacionit tonë i cili deri më tash nuk është parë në treg.

Mbi 30.000 TV kanale mund të shfletoni sipas emrit, zhanrit ose shtetit nga i cili vjen.

Shfletimin e kanaleve në internet e ka shpikur Adria Telekom kompania e cila na jep të drejtat ekskluzive për përdorimin e këtij shërbimi.

Vërejtje: Abonuesi vetë është përgjegjës për të gjitha TV kanalet të shtuara nga interneti. Iliria IPTV nuk mban asnjë përgjegjësi për lëshimin e atyre kanaleve. Më shumë për këtë lexoni në politika e punës.

Qitni listat ekzistuese m3u8 direkt në aplikacionin tonë

Numri i madh i përdoruesve tashmë ka listat e veta të preferuara. Pse do të ishit të kufizuar vetëm me përmbajtjen e listës nëse keni mundësi të shikimit të cilitdo kanali në botë?

Qitni listat dhe i rregulloni direkt nga player-i ynë dhe shikoni në cilëndo pajisje vetëm me aplikacionin Iliria IPTV! 

Lidhni kamerat tuaja!

Lidhni kamarat tuaja dhe qitini në listën e kanaleve. Shiko kanale të preferuar duke pasur qasje në video mbikëqyrje të oborrit, shtëpisë, banesës sate në çdo moment.

Harroni aplikacione të ndërlikuara të vështira për përdorim. Iliria ju oforon zgjidhje të thjeshtë dhe të lehtë. Kapërceni, përshpejtoni ose shikoni drejtpërdrejt, ajo është zgjedhja juaj!

Për të shtuar kamerat në listën e kanaleve na kontaktoni që t’ju bëjmë qasje më të sigurt të kamerave.

Bëhuni bashkëpuntori ynë dhe legalizoni platformën tuaj!

Jemi duke kërkuar bashkëpunëtorë të cilët do ta ndajnë me ne vizionin për telekomin modern. Nëse jen ambiciozë dhe doni të përparoni, na kontaktoni për më shumë informata. Përvoja nuk është e domosdoshme. 

Nëse jeni pronar i platformës ekzistuese IPTV ju ofrojmë mundësi unike për legalizimin e sistemit tuaj! Na kontaktoni për më shumë informata!