Çfarë është Internet TV?

Shfletimi i kanaleve të internetit është shpikja jonë dhe një nga elemetet kryesore të platformës sonë moderne IPTV.

Shiko cilindo kanal.

EMRI

Kërko kanalet sipas emrit.

ZHANRI

Kërko kanalet sipas zhanrit.

SHTETI

Kërko kanalet sipas shtetit nga vijnë

Shto dhe drejto listat e tua M3U8

Mundësia e të shtuarit dhe të drejtuarit të listave m3u8 është plus I madh për përdoruesit tanë të cilët në të kaluarën televizorin e kanë shikuar pikërisht me anë të këtyre listave. Ndërrimi i listave vazhdon edhe sot, kështu që kemi vendosur ta shtojmë mundësinë e qitjes së listës për të mësuar të gjithë përdoruesit për mundësitë e shumta që ofron ekipi ynë!

Numri i madh i përdoruesve tanimë ka listat e veta të kanaleve të preferuara. Pse të kufizoheni vetëm me përmbajtjen e listës kur keni mundësi të shikimit të cilitdo kanal në botë?

Shtoni dhe drejtoni listat tuaja direkt nga player-i ynë dhe shikojini në ciëndo pajisje vetëm me aplikacionin Iliria IPTV! 

Shfletimi i kanaleve të internetit është vetëm një pajisje me të cilin abonuesit mund të gjejnë TV kanale. IPTV Iliria nuk mban përgjegjësi qoftë atë juridike, qoftë në lidhje me cilësinë e TV kanaleve. Nëse keni dëshirë të shikoni ndonjë TV kanal si Sky, HBO, Canal+ etj. Na kontaktoni dhe grupi ynë i programerëve do t’ju dalë përpara me çmimin e kushtet për lidhjen e kanaleve të dëshirurar në sistemin ekzistues.

Mundësitë e pakufizuara...