Ko smo mi?

Ne jemi një grup të programerëve që krijuam platformën më përparimtare në botë për shikimin e televizionit!

Mundësi të pakufizuara!

Përvojë

Mbi projektin ka punuar ekipi i programerëve dhe menaxherëve me përvojë shumëvjeçare nga bota e teknologjive IPTV dhe platformave OTT.

Mundësi

Të presin mundësitë e pakufizuara. Shoqërohu te platforma televizive që është në rritje më të shpejt dhe ndieje dallimin!

Cilësi

Softueri teknologjik më përparimtar në treg. Numri i stërmadh i funsioneve i integruar në një tërësi të mrekullueshme.

Iliria TV Player - Më shumë se televizioni!

Qëllimi ynë është që  bashkatëdhetarëve tanë në mërgim t’u ofrojmë shërbimin  e shikimit të televizioneve nga atdheu i tyre në mënyrë më të lehtë dhe më cilësore.

Provoni shërbimet tona dhe përkrahni idenë tonë ta modernizojmë botën e televizionit.

Duke klikuar mbi buronin poshtë provoni platformën tonë më moderne IPTV falas, madje 15 ditë, pa obligime.

Pse Iliria?

Kudo me Ju!

MODERNE

Dizajni modern dhe i thjeshtë të cilin mund ta përdorë çdo klient. Shumë shpejt do të mësoheni me përdorimin e aplikacionit IPTV Iliria!

E PAPARË

Mundësi të papara deri më tani! Shfletimi i kanaleve të internetit, lidh kamerë tënde, lajmet RSS edhe shumë gjëra të tjera!

LEGALE

Anashkaloni pirateri! Pse të rrezikoni ndëshkime dhe humbjen e letrave? Shërbimet tona do t’i gjeni edhe me kushte të volitshme!

E SIGURT

Metodat përmarimtare e ruajtjes së të dhënave të përdoruesve. Rrini sigurt dhe pa merak duke përdorur shërbimet tona!

FAQ - Pyetjet e shpeshta

Në ofertën tonë do të gjeni mbi 200 kanale tona, duke përfshirë edhe paketën e kanaleve TRING edhe shumë të tjera. 
Në çdo moment, me përgjegjësinë tuaj, mund të ëerkoni ofertën e gjerëëte TV kanaleve nga interneti, ose mund t’i që do t’ju ndihmojnë të shtoni sherbime të reja dhe të bëni abonim për TV shërbime të huaja.

Të gjitha kanalet në ofertën tonë janë legale. Për kanalet të cilat abonuesit i qitin vetë nga opsioni i Kanaleve të Internetit, ne nuk mbajmë përgjegjësi. 

Për periudhën prej 14 dëtesh duhet të bëni një profil falas dhe të regjistroni numrin tuaj të telefonit.. Pas regjistrimit, profili juaj aktivizohet automatikisht dhe mund ta përdorni të hyni në aplikacionin tonë.

Aplikacioni Iliria është ndërtuar përëte gjitha pajisjet, Samsung Smart TV, LG Smart TV, Android TV, Amazon Fire, Android mobile, iOS, AppleTV…

Nëse televizori juaj nuk ka mundësi të lidhjes në internet, ne do të ju japim në përdorim Set Top Box të gjeneratës së fundit, me 4K ULTRA HD formatin nga televizori i thjeshtë në shtëpinë tuaj do të përfitoni Smart TV.

Ideja jonë për një televizor sa më të thjeshtë është kurorëzuar me shfletimin e TV kanaleve me zë. Gjatë shikimit të televizorit me anë të STB (set-top-box) tonë, në interfejs, mu pranë butonit për pauzu dhe kthim prapa, ndodhet ikona e llupës mbi të ciëen duhet ta shtypni, të prisni pak dhe të tregoni qart emrin e TV kanalit (psh. Dukagjini).

Kur e hapni këte shërbim për herë të parë, do t’ju dalë pyetja nga Android box-i ëe duhet ta pohoni.